Morgonpromenad

Godmorgon!

Idag väntar en morgonpromenad (alldeles strax), en föreläsning och efter det skulle jag egentligen träffat M för en promenad, god mat och övernattning hos henne, men det blev igår ändrade planer, så det blir en lugn kväll hemma istället :) Blev bjuden på fest på Campus igår, får se hur jag gör med den ikväll.. Förfesten kan jag ju alltid gå på, även om jag inte vill gå ut. Vi var ju mer eller mindre ute igår.. Kick offen var grym! Vi förfestade först hos vår ordf. innan vi tog oss till Koriander för mat (god kyckling, masala och ris) innan vi körde musikquiz och drack gott vin! :)

I helgen kommer äntligen min fina tjej upp från barndomsstaden! Vill inte vänta, vill ha fredag IDAG!

Nu ska jag ut på min morgonpromenad och samtidigt posta ett paket.. Igår fyllde ena syrran år och imorgon fyller den andra! Smidigt å ha födelsedagarna så tätt ändå, alla paket fixade på samma gång! Och inte allt för långt fram i vår fyller både mamma och pappa år.. Vi är en vårfamilj! :)


Sen det senaste inlägget...

Snart har det gått en månad sen mitt senaste blogginlägg.. Jag har haft fullt upp med mina studier och annat, så har inte känt mig ha tiden till att blogga.. Men att ge upp bloggen, det gör jag inte! :) Jag vill blogga, jag älskar att blogga och skriva av mig, men jag har inte haft något värt att säga, mer än att jag pluggar mitt bästa och det tar tid. Jag vill kunna fylla bloggen med mer än bara studier, även om studier och universitetet är en av mina nischar just nu.

Imorgon är sista dagen för inlämning av hemtentamen som jag skrivit klart i veckan som varit. Imorgon börjar vi också en ny kurs - vi går från operativt personalarbete till strategiskt personalarbete. Spännande! Alla kurser, alla föreläsare och all litteratur är SÅ tilltalande och SÅ jag, vilket är en underbar känsla!

När man var liten fick man ofta frågan vad man ville bli.. Jag svarade ganska tidigt att jag ville bli en sjöjungfru, och lite senare när jag insåg att sjöjungfrur bara är fantasi ville jag bli veterinär. Än lite senare slutade jag drömma om vad jag ville bli, för jag hade ingen aning. Då fick man höra att det inte var någon brådska, att man skulle komma på det förr eller senare, när man blev lite äldre. Nu är jag lite äldre och jag vet vad jag vill bli och vad jag vill göra med mitt liv, även om vissa drömmar dyker upp som tidigare inte funnits.. Men vissa drömmar hänger kvar.. Jag är glad att jag som ändå är relativt ung vet ungefär vad jag vill med mitt liv. Det finns de i min ålder, och även äldre, som inte har en susning om vad de vill bli.. och när man börjar passera 20 och får ytterligare några år på nacken är det inte lika självklart att när man säger "jag vet inte vad jag bli" att få som svar "det kommer du på när du blir äldre, det är ingen brådska". Även om det känns som en viss brådska att hitta sitt kall här i livet är det aldrig för sent att hitta sin dröm eller byta bana om drömmarna skiftar.. men jag är glad, som det kontrollfreak jag är, att jag vet vad jag vill med mitt liv, att jag studerar det som känns SÅ rätt för mig. Just nu. Förhoppningsvis fortsätter nya drömmar att dyka upp och skifta, men jag tror och hoppas verkligen att drömmen jag lever just nu inte skiftar, för jag trivs så enormt bra i Karlstad, med staden, med vännerna och med universitetet, och med mina studier!

I veckan väntar kick off med nya styrelsen (jag sitter ytterligare 6 månader innan jag "avgår", då samtliga styrelseposter är för ett år). Vi ska ut och äta, köra musikquiz och bara ha en riktigt grym kväll! I veckan ska jag även träffa en vän jag inte sett på länge, sova över och äta god mat (hon är grym i köket!) och till helgen kommer en fin vän från min barndomsstad upp å hälsar på! :) Det är mycket att se fram emot, och mer kul väntar resten av april! Nästkommande helg kommer ännu en fin vän upp på besök, även han från min barndomsstad, och inom en snar framtid flyttar jag mer centralt! Visserligen flyttar jag till en mindre lägenhet, men det spelar ingen större roll.. :) Jag kommer komma närmare några av mina vänner, närmare gymmet, närmare till stan med mera! Jag kan inte vänta på att april ska dra igång nu!!!!