Liseberg

Jag har inte varit på Liseberg sen förra sommaren, och det har i sommar ännu inte blivit av. Hoppas att mina fötter kan tillåta åtminstone ett besök i slutet av augusti innan jag flyttar upp och gör mig hemmastadd i Karlstad! Liseberg är ju ett sommar-måste!














COMMENTS
Sandra säger:

Jag vill ockås till Liseberg! :D

Svar: Visst hör Liseberg sommaren till?! :)
Lovisa Lindström

2012-07-22 | 18:33:51
http://Sandrasword.blogg.se
Annie säger:

Man skäms ju över att bo så nära utan att fara dit! Det var minst två år sedan... hm, måste ju ändras :-)

Svar: Jaså, bor du så nära så att du är göteborgare? :) Eller hur långt har du till Liseberg? :)Jag bor ca 12 mil ifrån, just nu. I höst flyttar jag till Karlstad, men Liseberg är ju nåt man gör på sommaren - så då kommer jag ha 12 mils avstånd igen! (fast min pappa bor ju i Göteborg, så egentligen borde jag också va där oftare!)
Lovisa Lindström

2012-07-22 | 20:26:09
http://selain.blogg.se
Annie säger:

Jag bor numera 1,5 mil utanför, men jag är född i stan och har bott där tidigare :-) Och 1,5 mil är ju nästan gångavstånd... har faktiskt gått i en gång så det fungerar jue ;-D Så jag antar att jag kan kallas Göteborgare... och då är det ännu mer illa att inte hinna med Göteborg två två års tid! Dem har ju en underbar julmarknad också.

Svar: Oj, ja men då bor du nära ju! :) Ja, 1,5 mil kan man allt gå! :) Bara vägen inte är tråkig så går det ju ganska smidigt! :)Jag har faktiskt aldrig varit på Lisebergs julmarknad, men får försöka åka dit i år tror jag! :)
Lovisa Lindström

2012-07-23 | 18:24:48
http://selain.blogg.se




Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!



Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: