Get the Grindo


Mel Gibson spelar huvudrollen i Get the Grindo - en film som utspelar sig i Mexiko. Mel Gibson entrar filmen iförd clownmask, körandes i en väldig fart en bil fylld med en massa pengar samt en förblödande man - även han i clownmask. Till slut voltar bilen och Gibson hamnar i mexikanskt fängelse, och det är inte vilket fängelse som helst - det är som en egen liten stad på insidan med fruar och barn, små butiker, bilar med mera. Fängelset drivs av mäktiga storbovar som styr både vakter och folket i fängelsebyn med rå ton.
Mel Gibson är dock duktig på att ta sig fram, ta för sig och göra sig ett namn med styrka på insidan. Hans närmsta umgänge på insidan blir en liten pojke på 10 år och hans udda mamma.
Filmen får 2 av 5 i betyg av mig. En ganska rörig film med halvdana skådisar (förutom Mel Gibson och Peter Stormare). Filmen är helt klart sevärd, men den är inte i min smak!

COMMENTS




Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!



Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: