Byxprovning, möten, föreläsningar

Helgen med jobb för Adecco har varit riktigt rolig! :) Nu börjar en ny vecka med grupparbeten, byxprovning och föreläsningar! :)
Idag har vi föreläsning 09.15-12.00 så jag ska alldeles strax ta bussen till universitetet. Efter föreläsningen anordnar jag och en tjej till andra och sista byxprovningstillfället och sedan lägger vi vår order, så inom cirka 3 veckor har vi ettor våra föreningsbyxor! Nu känner man sig verkligen inte som en "nolla" längre - snart ska ju vi nolla kommande studenter! :)
I eftermiddag har jag möte med studeranderepresentaterna i utbildningsutskottet i studentkåren.

På torsdag har vi årsmöte/vårmöte med vår förening Pelikan och det ska då väljas in nya i styrelsen, hälften av posterna tillsätts på våren och hälften på hösten. Jag fick min post i höstas, så jag har ett halvår kvar. Trivs riktigt bra, sköna människor man har å göra med i Pelikan och i styrelsen! På årsmötet nu på torsdag ska det även väljas tre generaler som under våren ska planera höstens nollning. Jag är nyfiken på hur många som har sökt.. och på vilka som blir! Det är tradition i Pelikan att vartannat år ska generalerna vara två tjejer och en kille respektive två killar och en tjej. I år ska det röstas fram två killar och en tjej. Jag har själv sökt general och hoppas självklart få bli, men jag vet fler som sökt (några i alla fall) och alla som jag hittills känner till som sökande är goda kandidater, så oavsett vilka som blir - de kommer göra ett kanonjobb! :) Men visst vore det en bra födelsedagspresent, att få bli general. Jag fyller nämligen 22 på torsdag!!! :)

Har jag tur och om det matchar mitt schema under veckan kanske det blir ytterligare jobb för Adecco. Omräkningar ska göras och jag har sagt att jag gärna tar ett pass eller flera, men detta beroende på mitt schema på universitetet och med grupparbeten såklart!

Imorgon ska jag och tjejen jag har jobbat med, som även går i min klass, på möte på Adecco för att sammanställa det arbete vi utfört, uppge kontouppgifter och räkna ihop samtliga arbetade timmar :) Bra folk vi har å göra med där, vi blir så bra bemötta! :)

Morgonmuffinsbak

Idag har jag redan hunnit med en massa! Jag vaknade runt nio och gjorde frukost, tog en lång dusch och bakade muffins! Jag har lovat min grupp på nio pers. i vårt konsultföretagsarbete att jag ska ta med muffins till vår nästa stora gruppträff - hittills har vi mest suttit i våra mindre grupper om tre. De får alltså muffins istället för lön, men de verkar ganska nöjda ändå :) :)

Igår kväll hade jag det trevligt hos grannen med hennes brorsdöttrar och Ankan! :) Jag lagade pannkakor åt hela gänget som vi sedan åt med glass, vi spelade spel, lekte frågelekar och kollade som avslutning på kvällen på Melodifestivalen-finalen och vi var alla ganska nöjda med Robin som vinnare! Underbar kille med underbar röst! Han är dessutom äkta - den reaktionen på att han faktiskt vann, den var underbar och rörande att se!

Idag väntar pass tre av tre för Adecco. Jag åker om en stund och jobbar resten av dagen! :) Har en rätt lång passresa under dagens timmar där jag tänkte passa på att plugga lite inför grupparbetet :)

Har jag tur får jag något/några fler pass kommande vecka, om det finns tid i min almanacka vill säga, då det kommer göras några fler räkneresor.
Detta har varit en riktigt spännande jobb, och det är även kul att få in foten lite varstans i arbetslivet.. Man vet aldrig vem som kommer bli ens framtida arbetsgivare!

Thon Hotel

Har jobbat två pass av tre den här helgen för Adecco, för SJs räkning. Jag och en tjej till har varit tur och retur nu fredag-lördag till Charlottenberg för att räkna statistik över periodkort på SJ. Igår kväll anlände vi till ett fräscht Thon Hotel i Charlottenberg, och hotellfrukosten i morse var grym! :) Jag är fortfarande mätt, men inte så konstigt kanske då vårt frukostbord såg ut som frukost för fyra och inte för två!

Spännande och givande jobb att följa tågpersonalen i deras arbete samtidigt som vi utför räkningen av periodkort på SJs tåg :)

Imorgon vaknas det tredje och sista passet! Men först - melodifestivalen ikväll hos grannen!


Byxprovning

Idag var jag ganska tidigt på universitetet för att verkligen sparka igång grupparbetet. Hittills går det bra, vi söker artiklar, har hittat den mesta litteraturen som krävs för vårt arbete som konsulter och rörande våra case.. :) Känns bra!

I lite över en timme, runt lunch, satt jag och en tjej till i klassen i ett grupprum och ordnade byxprovning för vår klass! Det kom förvånande många trots att vi inte har föreläsning - vi räknar med fler på nästa byxprovning då den är lagd på en föreläsningdag.. Idag sitter nog de flesta hemma och grupparbetar.. :) Men det var ändå en hel del på uni. i klassen! Ska bli kul när vi fått våra byxor, får styla dom osv! :D

Är hemma, har precis ätit lunch och gjort några matlådor. Ska strax tillbaka till universitetet för möte med ekonomernas tidning Goodwill. Ska bli spännande, får se vad min/mina uppgifter inför nästa nummer blir! :)

Ikväll blir det lugnt, lite plugg, en kaffe med "the Floridian guy" mm! :)

Informationsmöte med Adecco

Jag har haft en bra dag med en mycket intressant föreläsning rörande gruppdynamik och efter det en sväng på stan med E innan vi gick på informationsmötet med Adecco. Ska bli spännande med jobb via dem! :)

Jag har en lugn helg framför mig med mestadels plugg.. :)
Ikväll ska jag kika Sons of Anarchy tills jag somnar!