Byxprovning

Idag var jag ganska tidigt på universitetet för att verkligen sparka igång grupparbetet. Hittills går det bra, vi söker artiklar, har hittat den mesta litteraturen som krävs för vårt arbete som konsulter och rörande våra case.. :) Känns bra!

I lite över en timme, runt lunch, satt jag och en tjej till i klassen i ett grupprum och ordnade byxprovning för vår klass! Det kom förvånande många trots att vi inte har föreläsning - vi räknar med fler på nästa byxprovning då den är lagd på en föreläsningdag.. Idag sitter nog de flesta hemma och grupparbetar.. :) Men det var ändå en hel del på uni. i klassen! Ska bli kul när vi fått våra byxor, får styla dom osv! :D

Är hemma, har precis ätit lunch och gjort några matlådor. Ska strax tillbaka till universitetet för möte med ekonomernas tidning Goodwill. Ska bli spännande, får se vad min/mina uppgifter inför nästa nummer blir! :)

Ikväll blir det lugnt, lite plugg, en kaffe med "the Floridian guy" mm! :)

COMMENTS
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: