Föreläsning med frukost


Idag under föreläsningen kom Personalvetardagens ansvariga Anna och Maya och bjöd oss på frukost! Kaffe, macka, kaka och visionsponsrat godis, och även pennor, nyckelband m.m. från Sveriges HR-förening. Passade perfekt med frukost och fika till dagens föreläsning då vi hade filmvisning, en film som vi sedan satte oss ner och diskutera och skrev om - ett grupparbete som vi utför kring filmen. Vi ska bland annat koppla olika organisationsteorier till filmen och se ev. brister i hur organisationen i filmen är uppbyggd, vad som fungerar och inte.. Intressant och spännande, och självklart givande! Bra tentapluggsgrundande är det också :)

Har nu ikväll pluggat inför morgondagens individuella seminarium kring ett specifikt case. Vi har alla blivit tilldelade olika case som vi ska utreda, undersöka och disktera under seminariet. Känner mig väl föreberedd, så tar nu ledigt för resten av kvällen!

COMMENTS
nathalie nilsson säger:

Hej gumman!! Kul att läsa din blogg :D Får ja komma och hälsa på dig ngn gång ??

Svar: självklart!
Anna Lovisa

2013-02-13 | 15:28:00
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: