Lyxfällan-date

Gick över till grannen strax innan åtta för att tillsammans kolla på Lyxfällan. Vi såg Lyxfällan ihop även förra torsdagen och vi har nu beslutat oss för att ha våra torsdagskvällar ihop och se just Lyxfällan! :) Vi sitter och diskuterar paren/personen i programmet som hamnat i ekonomisk knipa och förundras över naiviteten.. Vi som studenter med en "sådär bra" ekonomi som får det att gå runt förundras över hur två vuxna människor med en gemensam inkomst runt 30.000 INTE kan få pengarna att räcka till. Men de är ju naiva, och de blundar alltför ofta för problemen..
Jag ser redan fram emot nästa torsdag! Och på lördag ska vi ha vinkväll! :) Mys!

Nu ska jag krypa ner. Imorgon ska min arbetsgrupp ses i skolan för att renskriva dagens seminarium - dels de anteckningar vi har som ska bli ett kort sammanfattat arbete, men vi ska även sammanfatta den feedback vi fick från resterande grupper vi redovisade inför. Även fast vi har två veckor på oss innan arbetet ska in känns det skönt att så snart som möjligt få det gjort, då vi har seminarium nr 2 nästa vecka och ett arbete som ska göras innan dess, och veckan efter nästa är det tentavecka och då vill man gärna bara ha just tentaplugget å tänka på!

PS Seminariet och redovisningen gick super! :D

COMMENTS
Fotograf Annie säger:

Lyxfällan är verkligen kul att titta på, har också svårt att förstå hur man med en hyffsad inkomst kan ha så svårt att få pengarna att räcka till och hur man kan gå back så himlans mycket :O :P

Svar: Men det är ofta naiviteten som redan funnits där innan som tar överhanden samt ett stort "behov" av att shoppa - de är ju ofta materialister som verkar tro att pengar växer på träd. Många är säkert lite efterblivna, eller bara allmänt bortskämda skitungar som inte fått lära sig A och O i ekonomi.. För ekonomi är ganska basic - den ekonomi man på egen hand kan (och verkligen borde kunna) sköta!
Anna Lovisa

2012-09-14 | 00:51:35
http://blogg.anniesfotografier.se
JOSEFINE ANDERSSON säger:

håller med dig: GE MIIIIGG!!!! så jäkla mysigt med mysiga koppar osvosvosv :)

Svar: Ja, absolut! :) Har en stor Buddha-mugg från Indiska hemma som jag fick av min syster i julas. Älskar den! Den rymmer 5 dl, så rekommenderar dig å kika på Indiska efter stora koppar, om du är ute efter mysiga, större koppar/muggar osv!
Anna Lovisa

2012-09-14 | 08:08:17
http://josefineandersson.se
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: