Kaffe med killarna

Är lite halvseg och har feber, dock väldigt låg, men den gör sig påmind.. Det blir en lugn helg utan fester och sena kvällar. I morse drack jag kaffe tillsammans med grannen och sen dess har jag suttit och sålt lite saker på en köp-och-sälj-sida på Facebook. Underbart! Jag fick i veckan sålt en del, och ska sälja vidare nu på söndag, måndag och torsdag. Har inplanerade möten med diverse tjejer som ska köpa parfym, tröjor och tavlor av mig! :) Skönt att saker som jag anser oanvändbara kan komma till användning för andra - och att jag kan tjäna på det! Det som inte blir sålt efter ett bra tags annonserande på Facebook kommer gå till Röda Korset eller någon annan second hand-butik här i stan! :)

Nu ska jag ta på mascara och kila över till Emil och Anton en sväng. Kul att en av de bästa gymnasiekompisarna är på besök här i Karlstad! :D Det blir säkert kaffe och en massa skitsnack, precis som en träff med gamla vänner ska vara! :)

Ikväll blir det filmkväll och mys med grannen och Ankan! :)

COMMENTS
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: