Kvällens film - Ted


Kvällens film är en mysig, underhållande film om en liten pojke som står helt utan vänner, tills han en julafton får en nallebjörn.
Han bestämmer sig för att han och nallebjörnen alltid ska hålla ihop, men han tycker det är synd att han inte kan prata "på riktigt" med sin nallebjörn, som han döper till Teddy. En kväll önskar den lille pojken John (Bretton Manley) att hans nallebjörn vore "på riktigt". Nästa morgon kan han inte hitta sin nallebjörn - han är inte i sängen, inte under skrivbordet, inte i garderoben.. Plötsligt hoppar hans nallebjörn fram och börjar prata. John blir chockad, men samtidigt överlycklig - nu kan de verkligen vara bästa vänner, för alltid!

John växer upp och det gör hans nalle också, och de förblir oskiljaktiga. När John (Mark Wahlberg) blivi vuxen och fyllt 35 år, och har varit tillsammans med sin flickvän Lori (Mila Kunis) i fyra år föreslår hon att det kanske är dags för Ted att flytta ut och skaffa sig ett eget liv, så att de kan fortsätta jobba på sin relation som har börjat knaka. Relationen mellan John och Lori är delvis skev då Lori känner att John inte kan växa upp. Han struntar i jobbet för att sitta hemma och röka på och kolla på film med sin nalle, och till slut flyttar faktiskt Ted ut. Men John kan fortfarande inte släppa deras röka på- och filmkvällar.

Hur ska det gå? Kommer förhållandet att hålla när Lori kräver att John blir mer vuxen? Vill John inte växa upp? Vill han vara en liten pojke i sinnet och umgås med sin nalle framför sin flickvän?

Filmen får 2 av 5 i betyg av mig. Filmen är mysig och underhållande, och oerhört rolig på sina ställen, men filmen blir ändå lite to much. Filmen som handlar om vänskap, oskiljaktighet, förhållanden och att bli vuxen blir aningen överdriven, dels pga karaktärernas så bestämda drag, dels av en del skämt som blir to much. Trots detta är filmen sevärd. Alla tycker vi och tänker olika, och ni kanske skulle ge filmen högre betyg än jag ger den.. :)

COMMENTS
Johanna♥ säger:

Usch jag gillade verkligen inte denna film!! minus minus minus från mig!

Svar: Jag var heller inte stormförtjust..
Anna Lovisa

2012-11-18 | 19:37:03
http://johannapetersson.spotlife.se
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: