Kvällens film - Bride Wars


Kvällens film är Bride Wars, eller Bröllopsduellen som filmen heter på svenska. Filmen handlar om Liv och Emma (Kate Hudson och Anne Hathaway) som har varit vänner sen barnsben och de båda delar samma dröm - att gifta sig med männen i sina liv på Plaza Hotell, en dröm som de haft sedan de som små besökt hotellet tillsammans med sina mammor samtidigt som ett bröllop ägde rum på just Plaza Hotell. Det verkar som en dröm när deras män har friat och de tillsammans kan gå till Marilyn St. Clair och boka datum till respektive bröllop - och att de båda får tid så fort, då Plaza Hotell är ett eftertraktat ställe för bröllop. När deras datum av någon anledning blir ihopblandade med en tredje bruds och de båda blir bokade på samma dag börjar duellen - hur går man på sin bästa väns bröllop när man samtidigt ska stå brud på sitt eget?! I denna duell är allt tillåtet och en lägsta gräns för hur lågt man kan sjunka existerar inte.

Filmen får av mig 5 av 5 i betyg. Kate och Anne är utomordentligt duktiga skådespelare, och i den här filmen gör de sig toppen - speciellt tillsammans. De är varandras motsatser till utseendet, och de är även varandras motsatser i sättet (i filmen). Filmen är vacker, humoristisk, spännande och SÅ bra! En chick-flick som jag tror faktiskt går hem hos många killar, för att den har en kvinnlig råhet i sättet själva duellen utspelas! :)

COMMENTS
ADARAS.se - din bloggtidning på nätet! säger:

måste se den :D

Svar: Ja, men gör det! Du har missat något :D
Anna Lovisa

2012-08-01 | 01:38:00
http://adaras.se




Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!



Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: