Kvällens film - Face off


Det planerade mordet på FBI-agenten Sean Archer (John Travolta) dödade istället hans son.
Det har gått sex år och till slut har Sean Archer fått fast Castor Troy (Nicolas Cage) - mannen, och terroristen, som mördade hans son.
Vad Sean inte vet är att Castor Troys bror har tillverkat en bomb och att Castor Troy har aktiverat den i ett stort konferenscenter. Det finns bara en lösning - Sean måse bli Castor för att kunna ta reda på koden som avaktiverar bomben. Han får inte reda på koden, för Castor hade aldrig koden, utan det var hans bror som kunde den.. Men Sean får reda på var bomben är gömd, i Castors skepnad.
Plösligt byter Castor Troy till Seans ansikte... Den gode har antagit den ondes skepnad, och den onde har antagit den godes skepnad... Hur ska detta sluta, när den onde plötsligt ses som ond, och FBI-agenten plötsligt blir bemött som en brottsling?

Filmen är en aning invecklad, och får därför 2 av 5 i betyg av mig. Men filmen innehåller bra med spänning, och den är bra, och det är duktiga skådisar som spelar, däribland Nicolas Cage. Jag tycker filmen är sevärd, men inte mycket mer än så...
Har ni sett filmen? Vad tycker ni i så fall om den?


COMMENTS
wdkjlqanwk säger:

Varken Nicolas Cage eller John Travolta är särskilt bra skådespelare men John Woo lyckades verkligen locka fram det bästa ur dem. Otroligt skickligt hur de plötsligt bytte karaktär md varandra men ändå inte. Det är lite för mycket pang pang men storyn är ändå intressant och ovanlig. Jag skulle faktiskt ge den 4/5.


Svar: Ja, gillar att storyn är så ovanlig, håller med dig! Men Nicholas Cage gillar jag! Tycker om honom som skådis. Speciellt i Bangkok Dangerous om du sett den? Eller National Treasure-filmerna! Men alla får vi ju ha vår åsikt :)
Anna Lovisa

2012-09-11 | 23:02:18
http://blondinbello.blogg.se/
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: