Tjejkväll

Tjejerna har precis gått. Ikväll var vi sex tjejer som kollade film, åt chips och snackade skit :-) Bra kväll! Detta kommer vi garanterat göra om!

Imorgon blir en dag som i stora drag kommer kretsa kring studier. Ser faktiskt fram emot å låta hjärnan jobba lite! Vi har intressanta kurser, bra litteratur och kanonbra föreläsare! :-)


COMMENTS
johanna säger:

Mysigt med tjejkväll, hoppas ni fick en fin kväll :)

Svar: Jadå det fick vi allt :D :D Och nu är jag äntligen tillbaka på bloggen!
Anna Lovisa

2012-09-09 | 00:16:00
http://tigermysig.se
fiffi säger:

ÅÅh vad mysigt det låter :D Med tjej kvällen alltså :) Måste oxå kört på de någon gång :)
Studera det vill jag oxå göra :) Vad pluggar du?

// kram fiffi

Svar: Ja, sjukt mysigt! :) Vi har ju inte känt varann så länge i klassen - bara två veckor.. men redan hittat ett skönt tjejgäng så vi förfestar ihop, kollar film å umgås mycket! :D Jättemysigt å ha hittat bra vänner så snabbt! Jag läser Personal och Arbetsliv, treårigt. :) Kram tjejen! (Nu är jag tillbaka efter sjukdom och två veckors nollning och festande! :))
Anna Lovisa

2012-09-09 | 08:15:17
http://fiffiofsweden.blogg.se
J säger:

Gud va trevligt med tjejkväll! Vilken film blev det? :)

Svar: Det blev Knight and Day ! :)
Anna Lovisa

2012-09-09 | 14:49:53
http://paaaho.se
Alice - bilderbyalice säger:

sv: tack sötis, vad glad jag blir!! :D
allt bra?

Svar: Åh any time! :)
Anna Lovisa

2012-09-09 | 14:58:24
http://bilderbyalice.se
fiffi säger:

SV: Men va kul! Det är ju jätte bra låter det som. Annars så har de ju tagit ett år oftast, Men i äldre ålder så är man mkt mogare så de är väl de som gör det lättare att hitta vänner. Jaha det låter spännande :) jag vill plugga till butikschef :D måste bara hitta ett nära ställe till södertälje:)

Va bra att du är frisk. Jasså vad gött! :D party chey med andra ord eller? ;)

Svar: Okej, ja för du bor i Södertälje eller? :) Hur gammal är du förresten? Har några från Södertälje i min klass nämligen! :) Men jag kan samtidigt rekommendera dig å resa och flytta en bit - fast vill man ha nära hem har jag full förståelse.. har bara flyttat 15 mil... - men det är samtidigt kul å va ny i en stad! :D Man lär på något sätt känna folk snabbare för man har större behov av det... :) :) Om jag är en partytjej? Nej nej, inte alls faktiskt. Men visst är utgångar kul då och då. Men jag är mer film- och hemmamystjejen! :) Men det blev ju en del utgång under nollningen.. :) Men det var ju också en del av å lära känna folk!
Anna Lovisa

2012-09-09 | 17:38:46
http://fiffiofsweden.blogg.se
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: