Kvällens film - Superhjältarna


Två före detta superhjältar försöker leva ett så vanligt och normalt liv de bara kan. De är gifta och har tre barn, varav två av barnen är födda med superkrafter.
Samtliga superhjältar tvingades att sluta vara super efter en stämning mot Mr Incredible, pappan i familjen. Samtliga superhjältar har fått statligt skydd genom skyddade identiteter, så att de ska kunna leva som vilken människa som helst..
En dag får Bob, fd Mr Incredible, ett anonymt erbjudande att åter vara super och rädda världen - och Bob som saknar sitt fd yrke tackar ja direkt. Han lyckas hålla sitt nya jobb som super hemligt ett bra tag för sin fru, till den dag hon hittar ett långt, blont hårstrå på en av hans kavajer och bestämmer sig för att följa efter sin man för att se vad för fuffens han har för sig. Men det hon då upptäcker är långt ifrån vad hon föreställt sig..

Filmen får 5 av 5 i betyg av mig. En underhållande familjefilm med action och bra med humor! :) En film jag gärna ser om och om, för att den är så mysig. Det är även en välgjord film, animerad av Pixar Animation Studios.
Bland de svenska rösterna hör vi bland annat Ewa Röse och Allan Svensson.

COMMENTS
bbaraaelin säger:

den är himla bra, barndomsminne ;) finns ett tv spel till filmen, nördade det..

Svar: Jaså, aldrig spelat det faktiskt.. men har å andra sidan aldrig spelat tv-spel då vi ej haft det hemma :) men kan tänka mig att spelet var roligt!
Anna Lovisa

2012-09-09 | 22:11:32
http://bbaraaelin.blogg.se
TYRA säger:

ååh hahah den filmen är ju jätte bra :D!!

Svar: Ja, älskar den!
Anna Lovisa

2012-09-10 | 15:49:20
http://tyrav.blogg.se
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: