Kvällens film - Snow White and the Huntsman


Filmen börjar med att Snövit (Kristen Stewart) föds i ett kungarike där allting är frid och fröjd, men inte många år senare dör drottningen och kungen gifter om sig med en kvinna som inte visar sig vara den hon utgett sig för att vara. Kvinnan, Ravenna (Charlize Theron), är en ond häxa som på bröllopsnatten mördar kungen och låser in Snövit i en fängelsecell i slottet.
Gång på gång under Snövits uppväxt frågar Ravenna sin magiska spegel "vem som vackrast i landet är" och får alltid som svar att hon är vackrast, tills den dag då Snövit blivit vuxen. Spegeln ber då häxan att få Snövits hjärta och Ravenna kommer då få evigt liv. Drottningen beordrar dödandet av Snövit, men den riktiga arvtagerskan till tronen lyckas fly och flyr ut i Den mörka skogen. Efter sig får hon snart en jägare sänd på uppdrag av häxan att döda henne...

Filmen får 3 av 5 i betyg av mig. Filmen är väl genomtänkt och storyn (den bild man har av Snövit från barnsben) har dom fångat på pricken. Filmen är bra gjord, och den får mig att åter se tecknade Snövit framför mig, medan jag ser den här filmen. Speciellt scenen i skogen är väldigt lik orginalfilmen, men det är en helt annan nivå och det är, trots samma story, svårt att jämföra filmerna.
Kristen Stewart gör en riktigt bra roll här, bättre än den hon gör som Bella i Twilight, även om hon gör rollen som Bella väldigt bra.

Jag trodde att filmen skulle vara bättre än den var. Det blir ofta så, när man får höra från vänner att "den är SÅ bra" - att man bygger upp sina förväntningar. Jag kan inte säga att det är någon wow-faktor, men helt klart sevärd! :)

I övriga roller ser vi bland annat Chris Hemsworth, Liberty Ross, Sam Spruell och Lily Cole.


COMMENTS
JOSEFINE ANDERSSON säger:

gillade inte dendära filmen, ush nej. somnade typ haha.. nä men var ofokuserad iallfall. kanske beror på att det inte var min typ av film.... :)

njaaaeeaeaea beror väl på. men godaste ever! prova :D!!
PUSSS

Svar: Alla tycker vi olika. Den kunde varit bättre, hade höga förväntningar då alla andra hyllade filmen så högt, men den var okej-bra! :D Men alla gillar vi ju olika genrer.. Vad ser du helst för typ av film? :) KRAM!
Anna Lovisa

2012-09-20 | 22:31:53
http://josefineandersson.se
Hanna Wild säger:

håller med dig! andra har sagt att den var så himla bra så man trodde lixom att allt skulle vara bättre än vad det var.. Men en helt okej film! :}

Svar: Ja, den är ju absolut sevärd, bra å se så man vet vad folk snackar om, men den är ingen höjdare!
Anna Lovisa

2012-09-24 | 12:57:37
http://mammawild.blogg.se
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: