Kvällens film - Magic Mike


Magic Mike (Channing Tatum)
är en man med charm som på dagtid jobbar som byggarbetare och drömmer om ett eget företag som möbeldesigner. På nätterna är han huvudakten på en manlig strippklubb och hans uppträdanden är något alldeles extra.
När den nya killen, The Kid, dyker upp och Mike tar honom under sina vingar förlorar han för en stund sitt fokus och råkar tillsammans med The Kid i några kniviga situationer..

Filmen får 3 av 5 i betyg av mig. En rolig, underhållande film med männens strippande i centrum. Kul att det i filmen får ligga fokus på männen, då det i dagens läge finns många filmer med kvinnliga strippor mer eller mindre i centrum - beroende på film.
Filmen är lite hoppig - man får följa Mike och The Kid (Alex Pettyfer) från juni till augusti och vissa scener känns abrupt avbrutna, men i det stora hela är filmen OKEJ och klart sevärd! :)

COMMENTS
MARIA säger:

Håller med dig om allt! Extra plus för ögongodiset, hehe. Channing Tatum, Alex Pettyfer och Matt Boman, smälter ju lite!

sV. åh tack finis! Kram!

Svar: Ja, visst gör man! Channing Tatum är grymt snygg!
Anna Lovisa

2012-09-13 | 17:38:02
http://mmiaas.blogg.se
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: