Kvällens film - Köplust


I den lilla staden Castle Rock lever alla i mer eller mindre frid.
En dag dyker en charmig herre vid namn Leland Gaut (Max von Sydow) upp och öppnar en antikaffär i stadens lilla centrum. Samtliga invånare blir nyfikna på butiken, och samtliga finner de något att köpa som de länge längtat efter. Lelant Gaunt har preci allting, och han tar inga dyra summor för sina antikviteter. Hälften betalas kontakt, medan den andra hälften blir ett trick man ska spela på en annan invånare. Samtliga övertygar Lelant Gaunt med "ingen kommer misstänka dig för detta trick".
I takt med butikens framgång ökar osämjan bland stadens invånare..

Filmen får 3 av 5 i betyg av mig. En bra film med en intressant, udda och spännande story skriven av Stephen King. En ruggig berättelse där majoriteten är kapabla att göra det mesta för sin nyvunna kära ägodel.
Filmen har en mörk, materialistisk vinkel som trollbinder sin publik, och den är bitvis väldigt skrämmande, så den är inget för de allra klenaste.. men absolut sevärd! :)

COMMENTS
Ninni - Foto & Vardag säger:

hua, han gör så hemska filmer haha =D Minns när jag kollade på Det, du vet clownfilmerna.. kanske var 10 år eller nåt sånt.. fick sova me mamma o pappa i veckor efter den filmen haha =D

Svar: Ja, visst gör han! Jag har sett någon av hans clownfilmer tror jag men det gör jag inte om.. Usch! Fick ju mardrömmar direkt! Men han är duktig, det ska han ha credd för!
Anna Lovisa

2012-09-14 | 19:28:04
http://ninnzanlee.blogg.se
Ronja säger:

Sjuktfin blogg! :)

Svar: Åh tack fina du!
Anna Lovisa

2012-09-14 | 19:48:29
http://ronjajanssons.blogg.se
JB - fotografi säger:

Åh tack så mycket! Så roligt att höra :D

Svar: Any time :D
Anna Lovisa

2012-09-14 | 20:23:48
http://jojjjjohs.se
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: