Morgonrunda

Godmorgon!

Vaknade alldeles för tidigt idag, 06.15, och kunde inte somna om.. Jag var så pigg! Diskade och vek tvätten, och för att fördriva tiden fram till föreläsningen som börjar 13.15 så drog jag ut på en löprunda. Jag tänkte egentligen promenera, men blev rastlös och sprang istället! :) Skön start på dagen!

Har nu suttit en timma hos grannen, kollat TV, druckit kaffe och snackat skit :) Ska strax in i duschen, dammsuga och plocka lite här hemma.. inte för det är stökigt eller så, bara mest för å få tiden att gå.

Ikväll ska jag träffa en barndomsvän och gå en långpromenad! Våra familjer brukade fira nyår ihop - vartannat år hos oss, vartannat år hos dom! Ska bli kul å ses igen! Vi har haft kontakt till å från, mycket mer det senaste med tanke på att dom bor i Karlstadstrakterna, men vi har inte setts på några år nu så ska bli riktigt kul å ses och uppdatera varandra om våra liv idag! :) :)

COMMENTS
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: