Tacksittning och utgång

Det har varit en galen helg, och än är den inte över. I torsdags, efter föreläsningen, drog jag och Michan hem till mig, gjorde oss i ordning och mötte sedan upp Mathias för sällskap till förfesten. Vi hann inte förfesta mer än en timma innan det var dags för mig och killarna att röra oss mot Pitchers för lite fix innan sittningen började.
Personligen tycker jag tacksittningen blev väldigt lyckad! Folk verkade ha det kul, drack, vi lekte lekar med våra generaler och huvudfaddrar, och vi fick så mycket härlig feedback under kvällens gång, bland annat rörande buffén! :) Efter sittningen rörde vi oss strax innan 22.00 mot Koriander för vidare festande! :) En helt okej utekväll och en riktigt lyckad sittning!

Idag står jag åter på benen - visserligen stod jag upp bra igår också, utan någon som helst baksmälla. Hade en slapp dag med mina killar igår med matlagning, fredagsmys (inkl. pringles!) och film!

Idag blir en lugn dag. Har diskat min och Michans lunchdisk och de nerkladdade vinglasen. Ska dammsuga och gå ut med soporna, hämta posten, handla.. :) Kanske blir det en promenad senare ikväll. Relativt nöjd med min helg!

COMMENTS
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: