Kvällens film - Friends with benefits


Kvällens film är en underhållande och vacker komedi om två personer, Jamie (Mila Kunis) och Dylan (Justin Timberlake), som båda blir dumpade av sina respektive.
Jamie jobbar som headhunter och headhuntar Dylan från LA till New York. Dylan tar jobbet och de båda fortsätter ses. De pratar om relationer och hur knepigt allt varit den senaste tiden. En dag, när de precis sett en romantiskt film på TV, kommer de fram till att de borde ha sex. De vill båda ha sex, men ingen av dem vill ha ett förhållande. De gör en deal - bara sex, inga känslor eller krav eller hållhakar. De bestämmer sig också för  att det bara ska hända en gång. Några dagar senare dyker Jamie upp på Dylans jobb och stämningen är påtagligt stel.. De tar en promenad och säger till varandra hur osmart det var av dem att ligga med varandra, men snart hamnar de i säng tillsammans igen. De bestämmer sig då för att börja dejta igen, då de inte är på "marknaden" när de ligger med varandra. Dylan får en dejt som han absolut inte attraheras av och som är allmänt rubbad. Jamie får en kille som sticker efter femte dejten, då de precis legat med varandra. De möts och pratar om vilka svin de träffat och umgås som vänner gör. Men - finns det inte en liten gnista där? Och vad skulle hända om en av dem faktiskt faller för den andre? Kan man verkligen vara vänner med fördelar utan att känslor uppstår?

Filmen får 5 av 5 i betyg av mig. En underbar film där humorn är på en alldeles lagom nivå! Filmen är, förutom rolig, tänkvärd, intressant och mysig. En typisk film man kan ha långa diskussioner om efteråt. "Funkar det verkligen att vara vänner med fördelar?" skulle man kunna diskutera länge om.
Om ni inte har sett den - se den! :) Jag lovar att ni kommer älska den! Det gör i alla fall jag!

COMMENTS
B R O W N S U G A R säger:

Den e bra :D

Svar: Ja, den är tom. riktigt nbra!
Anna Lovisa

2012-11-19 | 17:35:59
http://www.brownsugar.blogg.se
GABBY säger:

Håller med, filmen är toppen! :)

Svar: Ja, verkligen! :) :) Stor tumme upp för den filmen!
Anna Lovisa

2012-11-19 | 19:27:56
http://gabby.blogg.se
Amanda - http://amdaa.blogg.se/ säger:

Den filmen är jättebra! :)

Svar: Ja, den är underbar :D
Anna Lovisa

2012-11-20 | 14:28:54
http://amdaa.blogg.se/
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: