Mark Levengood som konferencier

"Att säga en självklarhet som ett skämt och därmed idiotförklara hela sin publik, det är humor, det är underhållning."

Igår fyllde allas vår kronprinsessa Victoria 35 år och det firades på Öland med underhållning och uppträdanden av några av Sveriges bästa artister!
Artister som deltog i födelsedagsfirandet var Ulrik Munther, After Shave med Anders Eriksson, Bengan Jansson, Loreen Agnes och Danny.

Mark Levengood är en riktig solstråle och en mycket duktig och framför allt van konferencier, och han bjöd på många skämt och ordvitsar.
Det kom upp att kungen inte var med på Victorias förlossning, "men drottningen var väl i alla fall där" skojade Mark :)

"Victoria fyller nu 35 år. Det är lite yngre än vad Kennedy var när han blev president, och lite äldre än Jesus var när han dog."

Mark talade senare om när barn börjar gå då han tidigare nämnde prinsessan Estelle. "När barn börjar gå har de en massa muskler men ingen hjärna. Många män brukar stanna i den fasen.."

Mark sa även mycket vackert om prinsessan, om hennes ständiga och starka närvaro.

Mark berättade om ett barn som frågade om hans alla rynkor i pannan som det inte fanns siffror som räckte till för att räkna samtliga. Mark svarade "jag har skrattat så mycket och då blir man skrynklig" och lade till "så nu ska ni få skratta er skrynkliga av glädje" i och med en presentation av en av artisterna. Jag gissar på att det var After Shave, för i slutet av firandet fick After Shave med Anders Eriksson Victoria att brista ut i vad som såg ut som världens härligaste skratt! :)

Och - det var så härligt när Ulrik Munther uppträdde för andra gången under kvällen och sa "kom igen nu Victoria - även DU kungen!" Det är nog väldigt sällan kungen någon säger du till kungen, men denna gången funkade det! :) Det blev liksom charmigt när Ulrik Munther sa så.

Sammanfattning: ett bra program, bra underhållning och ett vackert 35-årsfirande för kronprinsessan!


COMMENTS




Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!



Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: