Filmtips


En komedi, en thriller, en fightingfilm och ett animerat mästerverk! Av dessa fyra är Green Street Hooligans min favorit. Den är relativt gammal jämfört med de övriga tre som är ganska nya filmvärlden.

En gång i Phuket är kort och gott en film om att hitta sig själv och att stå upp för sig själv. Mycket underhållande! Betyg: 3 av 5.

Black Swan är en ruggig handling om en ballerina som aspirerar till huvudrollen Odette (den oskuldsfulla vita svanen i Svansjön) och samtidigt till rollen Odile (den förföriska svarta svanen). Hon anses mest lämpad för rollen som oskuldsfulla Odette, men upptäcker med filmens gång en mörk sida hos sig själv. Betyg: 3 av 5.

Green Street Hooligans är en film om Matt Buckner (Elijah Wood) som blir reglerad från Harvard University och beger sig till sin syster i London där han hamnar i dåligt umgänge och blir fotbollshuligan. Betyg: 4 av 5.

Mästerkatten är en underhållande, animerad film som passar alla åldrar! Betyg: 3,5 av 5.

Ha en mysig filmvkäll!

COMMENTS




Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!



Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: