Vackra Isabella - i bikini igen


Nu när Isabella lagt upp nya biknibilder på sin blogg hoppas jag att det blir lugnare snack om detta än senast, då hon var på kryssning och fick över 1000 kommentarer, varav många var hatiska!
Hur kan man inte tycka att detta är snyggt?! Hon är kvinnlig, kurvig och naturlig!!!! En ung kvinna att se upp till - inte klanka ner på för att man själv är osäker på sin figur eller har andra uppfattning om vad som är ett sunt ideal..

Håller ni med mig?

COMMENTS
erika säger:

hon är supervacker !

Svar: Ja, visst är hon?! Synd att folk inte kommenterar det lika ofta som de klankar ner på henne.. Jag tycker vi boostar henne genom å kommentera hur vacker hon är då och då! :) Hon är så häftig tycker jag, som vågar lägga upp bikinibilder trots att folk hoppar på henne! Hon är stark, och så driven eftersom hon tagit sig så pass långt! :)
Anna Lovisa

2012-08-09 | 08:54:11
http://www.erikasofies.blogg.se
johanna säger:

sv; ja jag kände ändån att det va rätt val, det va liksom jag som gjorde slut och det kändes skönt på ett sätt. låter säkert konstigt men jag är glad över at jag gjorde som jag gjorde.
jag måste hitta mitt riktiga jag först

Svar: Jag tycker inte det låter konstigt att du är glad att du gjorde vad du gjorde. Om du är glad och nöjd med ett val så har du ju uppenbarligen gjort rätt! Man ska sätta sig själv först och främst, lyssna till vad man själv behöver å vill. Det är starkt å göra saker man behöver, som ibland kan va tunga å göra, även fast man blir lättad å så efteråt... You go girl! :)
Anna Lovisa

2012-08-09 | 09:04:01
http://mylovelielife.blogg.se
withemilia säger:

Tycker preciiiis som dej! Skönt att hon inte skäms för sin kropp, den är ju hur fin som helst :)

Svar: Ja, det är underbart! Det behövs verkligen fler förebilder, precis som Bella! :D
Anna Lovisa

2012-08-09 | 10:06:34
http://withemilia.blogg.se
kaffehörnan säger:

Här var de en vacker tjej och söt på alla vis, snygg färg med

Va hatiska kommentarer vad ? förstår ej detta egentligen

De är bara avis kan man säga, egentligen vill dom vara som henne

Ha en fin dag

Svar: Jag förstår det inte heller. men det är väl som du säger, att dom egentligen är avundsjuka - på hennes framgång, på hennes kropp eller på hennes otroliga drivkraft. Jag vänder det som kanske kan va avundsjuka till att se upp till henne å ha henne som förebild. klarar man inte av andras framgång blir man avundsjuk... Jag har väl avundats Bella ibland, men det är bättre å ta avundsjukan å vända den till något positivt - för hon är ju välrdens bästa förebild när det gäller att ha GO i sig, att boosta sig själv med mera!
Anna Lovisa

2012-08-09 | 10:19:29
http://www.kaffehornan.se
sagha säger:

jag håller helt med :)

Svar: Skönt å se att fler håller med! :D Vi borde boosta Bella oftare med glada å positiva kommentarer! Även fast hon inte svarar på alla så läser hon ju dom! :)
Anna Lovisa

2012-08-09 | 10:53:41
http://ibeliveinyou.spotlife.se
J säger:

Jag tycker det är bra att hon lägger upp bilder så sig, då människorna ska inse att alla inte är pinn-smala & rama. Det är ju snyggt med kurvor! :)
Förresten la till dig som vän på Gratisbio.. :)

Svar: Nej men precis! :) Detta är ju en naturlig kropp! Hon är en av minsta största förebilder! :D Åh vad kul! Vad heter du på Graisbio? :)
Anna Lovisa

2012-08-09 | 11:31:00
http://paaaho.se
cajsa tapper - fotoblogg säger:

Jag läser också Isabellas blogg och jag förstår inte varför så många, som ändå läser hennes blogg, konstant varje dag klankar ner på allt som rör henne! Företaget, hennes kropp, bloggen m.m.... blir så trött på det :(

Svar: Nej det förstår inte jag heller.. eller så förstår jag lite.. de klarar inte av att andra lyckas så då säger de en massa negativt. Klart jag kan avundas hennes framgång, men hon har ju jobbat sig till framgången - så bättre å vända avundsjukan till något positivt å ha henne som förebild! :)
Anna Lovisa

2012-08-10 | 17:14:43
http://lovelycajsa.blogg.se
bbaraaelin säger:

håller med fullständigt! behövs flera sådana förebilder:)

Svar: Absolut! :D Kul å se att så många håller med mig! vi borde gå in oftare å boosta Bella genom fina kommentarer! Så vi kan klassa ut de elaka människorna som finns!
Anna Lovisa

2012-08-11 | 23:26:35
http://bbaraaelin.blogg.se
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: