Kvällens film - Underworld


Genom århundraden har ett krig härjat mellan varulvarna (lykanerna) och vampyrerna.
Selene (Kate Beckinsale) är en vampyr och dessutom en jägare som är specialiserad på att spåra och döda lykaner.
Strax innan en strid mellan lykanerna och vampyrerna bryter ut en av krigets många dagar får Selene syn på Michael (Scott Speedman), som är en vanlig människa. Efter striden är det bara Selene som har livet i behåll, och när hon forskar djupare i varför Michael var där inser hon att lykanerna var ute efter honom, så hon söker upp Michael. Snart får hon även veta att högt uppsatta vampyrer samarbetar med lykanerna.

Filmen får 4 av 5 i betyg av mig. En spännande, fartfylld och mycket välgjord film, som även innehåller en gnutta kärlek - kärlek till den egna rasen, men också på tu man hand. En film som kanske inte liknar de andra filmer jag tidigare recenserat, men som är en av de filmer jag gillar allra bäst! :)
Kate Beckinsale och Scott Speedman är två ruskigt bra skådespelare, men speciellt Kate är min favorit. Hon är ett med sin roll och det är nästan så man tror att hon inte kan vara något annat än en vampyr, även i verkliga livet. Och får tittaren den känslan, då har man verkligen lyckats att leva sig in i sin karaktär! :)
Kate och Scott har även sällskap av Bill Nighy och Michael Sheen som även de är grymma skådespelare. Michael Sheen kanske ni känner igen från Eclipse där han spelar en av Voltouri-vampyrerna. Men i den här filmen får man istället spela en lykan.

Det finns tre uppföljare till filmen Underworld för er som nu kanske blivit sugna på den världen.. :) Uppföljarna är minst lika bra som jag precis gett er mitt ord på att första filmen är!
Uppföljarna till Underworld är Underworld: Evolution, Underworld: Rise of the Lycans och Underworld: Awakening.


COMMENTS
Clara Ringqvist säger:

Så mysigt det ser ut i din nya lägenhet!
Måste vara hur kul som helst att din kompis ska bo nära dig!

Svar: Ja, det är underbart! Speciellt när man inte känner så många andra än så är det än skönare att veta att vi ska bo typ grannar! :D
Anna Lovisa

2012-08-13 | 19:44:58
http://clararingqvist.blogg.se
~ L I N N ~ säger:

Ja det tror nog faktiskt jag med hehe :-D

2012-08-13 | 19:56:31
http://linnhahne.blogg.se
bbaraaelin säger:

sv: eller hur! hoppas du får en fin kväll kram:)

Svar: Tackar :)
Anna Lovisa

2012-08-13 | 20:23:59
http://bbaraaelin.blogg.se
H A I D I S B L O G . S E ▲ säger:

*SVAR:* ahaha ja jag älskade den filmen! :D

Svar: Jag med! :D Så härlig och sprallig!
Anna Lovisa

2012-08-13 | 21:19:56
http://haidisblog.se
Agnes Forshem säger:

vart har du laddat hem ditt tema?? eller har du gjort det själv? iaf.. kan du länka det till mig? :)

Svar: Mitt tema - du menar min bloggdesign? :) Jag har en flik i min meny under headern som handlar om bloggdesign osv, där finns länkar till Gratis bloggdesigner - eller så går du bara in på Designadinblogg.se och letar dig vidare därifrån! :) Jag hittade en gratisdesign via desinadinblogg.se men jag har gjort om i stort sett hela designen själv :) Kul att du gillar den!
Anna Lovisa

2012-08-13 | 21:33:55
http://forshem.weebly.com/
Bella Davis - MODELL BLOGG säger:

åå tusen tack :) du får gärna tipsa min modell blogg om du vill? vore snällt! jag är 178,5 cm lång hur lång är du :)?? kramar

Svar: Tack, jag tipsar om de bloggar jag gillar när jag känner för det. Kanske tipsar jag om din en dag - då berättar jag det för dig! :) Oj, bra längd om man ska va modell! :) Jag är 168-170 nånstans :)
Anna Lovisa

2012-08-13 | 21:38:40
http://belladavis.myshowroom.se
Moni säger:

sv: Ja det tar bort pormaskar och sånt :) Jag var tveksam till om det verkligen skulle funka men man märkte faktiskt skillnad! :)

Svar: Okej, så bra! Och så snabbt! Hur länge ska de sitta på då, och var kan man köpa dem? :)
Anna Lovisa

2012-08-13 | 23:34:19
http://moonii.blogg.se
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: