Kvällens film - The Hangover


Fyra killar som ska fira en rejäl svensexa och beger sig till det kända, och ökända, Las Vegas.
Dagen efter vaknar de upp med världens baksmälla, och ingen av dem har några minnen från gårdagen. De hittar en livs levande tiger i badrummet, ett spädbarn i ett skåp, en av killarna saknar en tand, en annan har visst besökt ett sjukhus, en har gift sig under natten med en strippa - och brudgummen är spårlöst försvunnen. Hur ska de hinna till bröllopet som ska äga rum om bara några timmar, och hur ska de hitta brudgummen, de som inte minns gårkvällen?

Filmen får 4 av 5 i betyg av mig. En galen, underhållande och komisk kamp mot klockan. Jag älskar att männen, som varit vänner under en längre tid, är så sjukt olika varandra. Brudgummen är den klassiske, stilige mannen, en annan kille är en riktig hunk, den tredje en toffel och en mes och den fjärde - brudens bror, är KONSTIG på alla sätt som går. De fyra utgör tillsammans ett underbart härligt gäng, på en inte alltför härlig resa tillbaka i sina minnen.. Hade det inte varit för att ta reda på var brudgummen som är försvunnen håller hus hade det nog varit bäst om de inte hade försökt minnas. En kväll som deras är det meningen att minnena ska vara raderade... ;)
I rollerna: Bradley Cooper - hunken, Ed Helms - mesen, Zach Galifianakis - den konstige och Justin Bartha - den stilige.

COMMENTS
ekbfnlksf säger:

Underbar komedi som man (tyvärr?) kan relatera till haha...

Svar: Inte helt kanske, inte från min sida i alla fall, men det är klart man har varit bakis någon gång med någon enstaka lucka här å var.. Men såna karatefyllor var det ju vanligare med längre ner i tonåren :)
Anna Lovisa

2012-09-11 | 22:53:21
http://blondinbello.blogg.se/
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: