Hösttrender

Jag vet att många är ledsna över den sommaren som varit, som nästan aldrig blev.. Och visst kommer jag sakna att kunna gå i shorts, att sitta ute och njuta av en glass utan att frysa... Och solen såklart! Men jag ser faktiskt mer fram emot hösten än jag kommer sakna sommaren, för jag är en höstmänniska! Jag älskar höstens färger, alla löv man kan göra högar av å hoppa i, mysa hemmakvällar med te, tända ljus, kanske en brasa, en filt, en film eller varför inte en bra deckare? Men mest av allt älskar jag höstens mode! Stora stickade halsdukar, boots och stuprörsjeans, skinnjackan och kappan får komma fram igen - och gosiga vantar!
Hur härligt det än må vara med solsken, glass och shorts, så tycker jag det är än härligare, och framför allt mysigare, med busigt höstväder, höstsol och att dra ner mössan extra långt i pannan pga kyliga vindar.

I höst kommer mina favoriter vara halsdukarna - såklart. Jag vet inte hur många jag har, speciellt tubhalsdukar - men dom är många! Andra favoriter inför hösten är höga snörkängor, manchesterbyxor, stentvättat och söta, korta toppar med volanger! I färgväg blir det mycket brunt, grått och svart då det är i stort sett de färger min garderob består av - men jag kommer addera vinrött, mintgrönt och en del khaki.

Vad kommer vara era favoritplagg i höst? Och vilka färger kommer ni lägga fokus vid?Inspiration: We heart it

COMMENTS
Angelina säger:

sv: haha aa kanske det!! :) :P

2012-08-15 | 17:12:28
http://leath.blogg.se
Manar säger:

sv; Åh tack så jätte mycket! :)

Svar: Any time! :)
Anna Lovisa

2012-08-15 | 17:16:28
http://dailyofme.blogg.se
Carro - http://four.blogg.se/ säger:

Tubhalsduken och vinrött :)
Älskar den tredje bilden!

Svar: Ja, den är härlig! :) Gillar hela hennes outfit! :) Jag älskar också alla dessa tubhalsdukar, och vanliga med för den delen. De ska vara långa, tjocka och framför allt stickade! :) Och vinrött - så rätt! Köpte en stickad oversize-liknande tröja från Gina för ett tag sen - från deras höstkollektion för i år - och den är vinröd. Ska bara hitta ett matchande nagellack! :)
Anna Lovisa

2012-08-15 | 17:51:11
http://four.blogg.se/
wilma nyberg säger:

Fin blogg!

Svar: Tack ska du ha :)
Anna Lovisa

2012-08-15 | 18:15:28
http://nybergwilma.blogg.se
MARIA - mode, outfits & inspiration säger:

SNyggt collage!

sv: tack! :D kram!

Svar: Åh men tack! :D Kram!
Anna Lovisa

2012-08-15 | 18:34:03
http://mmiaas.blogg.se
Cecilia säger:

Hösten är så underbar!
Mina favoriter är knalligt orange, mustiga färger som drar mot senapsgult och vinrött, svart och en hel del down to earth färger. Dr.Martens skorna får alltid hänge med eller klackarna och så mängder av smycken men det är ju som vanligt haha :)

Svar: Tack för ditt svar och dina höstmåsten! :) Inspirerande! :) Ett par Dr Martens vore inte fel å ha, men jag nöjer mig for now med mina snörkängor från Skopunkten! De har hållit ganska bra i över ett år, så dom håller minst en säsong av höst och vinter till! :)
Anna Lovisa

2012-08-16 | 09:23:03
http://ceciliapetterssons.blogg.se
Before you post your comment:
- I made this design by myself. I started with one of the basic designs available.
- All the photos in my blog are my own.
- I'm not making blog designs for others - but feel free to ask me questions about making blog designs, and I will try to help you.
...and no spam, please!Name:


E-mail:


URL/Blog:


Comment: